Max-50år_Burgare_logo_1.png
 
 

Tävling

Vem når först till 50 rätt i Primetime?

Primetime tillsammans med MAX - Sveriges äldsta burgarkedja, har nu en tävling för att fira att MAX fyller 50 år. Den spelare som först når 50 rätt i Primetime vinner två biljetter till Way Out West med resa och övernattning.

 

 

Pris

- 2 st festivalpass till Way Out West 2018
- 2 st tur och retur-biljetter med Nöjesguidens Way Out West-tåg från Stockholm
- Gratis MAX-mat för 2 st personer på MAX's Way Out West-restaurang under Way Out West 2018 (avser normal konsumtion för personligt bruk) 
- Boende för 2 st personer i dubbelrum på Hotell Nöjesguiden i Göteborg 9–12/8 2018. 
Totalt värde: cirka 14 000 kr.

 

Regler

Primetime sänds varje dag klockan 20:00 och varje kväll ställer vi elva frågor och har man alla rätt på frågorna delar man dagens pott.

Men med start den 15 juli så börjar tävlingen tillsammans med MAX och då gäller det att också försöka samla så många rätt svar på varje omgång av Primetime - varje omgång adderas till ett resultat och först till 50 rätt svar vinner! Nedan kan du se en topplista som uppdateras efter varje show.

 
 

VINNAREN!

GRATTIS TILL tophat10 först till 50 rätt!!!

Nedan finns en topplista med topp 10.

Skärmklipp 2018-07-20 22.35.09.png

OBS. Det fanns fler personer på 40 poäng än de som redovisas här.

 
 

Vinnarna

Vinnaren publiceras på siten och kontaktas via telefon och/eller epost efter avslutad tävlingsperiod. Beslut rörande vinst kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. MAX står inte för några eventuella resekostnader till/från Stockholm för att kunna åka med Nöjesguidens Way Out West-tåg.

 

Ansvar

Ansvarig för tävlingen är MAX Burgers AB, 971 25 Luleå (i övrigt benämnd som MAX).  I samband med publicering av vinnaren av tävlingen kan personuppgifter som förnamn, efternamn, ort och resultat komma att publiceras på Internet. Primetime förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag som på ett eller annat sätt kan anses som fusk, bedrägeri och/eller strida mot tävlingsreglerna. Primetimes beslut kan inte överklagas. Primetime tar inte ansvar för tävlingsbidrag som försvunnit på grund av tekniska fel. Anställda på MAX och Primetime får delta men kan inte vinna.