CgAIN1pYs_KATTsfAABVEIguQkU720.png
 
 

TOPPLISTAN JUST NU

Tävling & PRIS

Vem samlar flest rätt i Primetimes matquiz?

Primetime tillsammans med Mat.se har nu en tävling där den spelare som får ihop flest rätt under sex matquizar vinner ett presentkort på 4000kr på Mat.se!

 

Regler

Primetime sänds varje dag klockan 20:00 och varje kväll ställer vi elva frågor och har man alla rätt på frågorna delar man dagens pott.

Men med start den 19 augusti så börjar tävlingen tillsammans med Mat.se och då gäller det att också försöka samla så många rätt svar på varje omgång av Primetime - varje omgång adderas till ett resultat och den som samlat ihop flest rätt efter den sista omgången vinner. Nedan kan du se en topplista som uppdateras efter varje show.

Vinnarna

Vinnaren publiceras på siten och kontaktas via telefon efter avslutad tävlingsperiod. Beslut rörande vinst kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. 

Ansvar

Ansvarig för tävlingen är Mat.se.  I samband med publicering av vinnaren av tävlingen kan personuppgifter som förnamn, efternamn, ort och resultat komma att publiceras på Internet. Primetime förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag som på ett eller annat sätt kan anses som fusk, bedrägeri och/eller strida mot tävlingsreglerna. Primetimes beslut kan inte överklagas. Primetime tar inte ansvar för tävlingsbidrag som försvunnit på grund av tekniska fel. Anställda på Mat.se och Primetime får delta men kan inte vinna.